ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [13/05/2021]

 
direcția 5 și Flavius Teodosiu lansează „Is There Someone Loving You”
     
direcția 5 și Flavius Teodosiu lansează „Is There Someone Loving You”

Emoții transpuse în note muzicale precum o declarație de dragoste pusă pe portativ: direcția 5 și Flavius Teodosiu lansează „Is There Someone Loving You”, o frumoasă baladă de dragoste în care saxofonul este instrumentul cheie. Compusă de către Marian Ionescu, piesa este însoțită de un videoclip misterios ce întregește prin imagini povestea pasională de iubire. Cunoscută publicului încă din 2016, când direcția 5 a colaborat cu Nicoleta Nucă, piesa „Is there Someone Loving You” este noua versiune a piesei „Salut, ce faci?” și face parte din albumul Sensitive, pe care trupa împreună cu artistul urmează să îl lanseze la finalul săptămânii. Flavius Teodosiu este unul dintre cei mai mari saxofoniști din România care s-a făcut remarcat pe scenă prin talentul și pasiunea sa muzicală. A împărțit scena cu legende precum Michael Bolton, Joe Cocker, Gloria Gaynor, Chris de Burgh și Jennifer Rush iar după 30 de ani de carieră în străinătate, artistul s-a întors acasă. Direcția 5 a lansat primul album din carieră în 1991, iar de atunci, în fiecare an trupa a lansat câte un material discografic ce îi poartă amprenta. Background-ul muzical colosal face ca trupa să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare, lansând peste 20 de albume și peste 400 de piese, printre care și colaborări cu nume de referință din muzica românească – Lidia Buble, Delia, Andra, Nicoleta Nucă, Loredana Groza și Paula Seling. În urmă cu două săptămâni, trupa a lansat „Am să te am”, o piesă romantică, plină de sensibilitate. (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY