ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Radio Crazy [13/05/2021]

 
Minelli, împreună cu DJ-ii ruși Filatov & Karas, lansează remixul piesei Rampampam
     
Minelli, împreună cu DJ-ii ruși Filatov & Karas, lansează remixul piesei Rampampam

De curând, Minelli a lansat single-ul Rampampam, care în scurt timp a ajuns în top 10 radio în România, ocupă primul loc pe Shazam România și are 6 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa este extrem de ascultată și în stăinătate, în țări precum Marea Britanie, Germania, Rusia, Bulgaria, Lituania, Turcia, Ucraina, Letonia, Estonia, Uzbekistan, Belarus, Polonia și multe altele, unde este în topuri pe Spotify, Apple Music, Shazam și inclusă în playlist-uri importante, dar și pe radio. În Global Shazam, Rampampam este #72, în momentul de față, în Global Dance #8, pe Shazam Bulgaria ocupă locul 3, iar în Ucraina locul 5. Rampampam este ascultată și apreciată de milioane de oameni, iar celebrii DJi ruși Filatov & Karas, cunoscuți pentru remixurile deep-house lansate, au realizat un remix dinamic al piesei, care cucerește încă de la primul play și induce atmosfera de club. “Sunt fericită că am avut ocazia să lucrez din nou cu Filatov & Karas. Acest remix îmi dă foarte multă energie, mă face să-mi doresc să merg la club și să dansez toată noaptea”, a spus Minelli. “Am lucrat deja cu Minelli pentru piesa Love on repeat, a lui Dave Ramone. Acum e timpul pentru Rampampam. Am decis să introducem câteva elemente techno, dar să păstrăm totuși potențialul comercial al piesei. Credem că dă o stare bună și se poate regăsi în playlistul zilnic al fiecăruia. Un single foarte bun – ne place mult”, au spus Filatov & Karas. Filatov & Karas sunt doi producători de muzică electronică, songwriteri și DJi din Moscova. Și-au unit forțele în 2021, după mai bine de 10 ani în care fiecare și-a dezvoltat proiectul propriu, a lansat albume solo, a câștigat premii și a avut lansări pentru Universal MUsic, Warner Music, Kontor, Ultra și multe alte case de discuri renumite. Cei doi artiști au urcat împreună pe scene ale unor festivaluri importante (...)

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY