ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [13/05/2021]

 
Tombolă pentru vaccinaţi cu 1 milion de dolari premiu, într-un stat american
     
Tombolă pentru vaccinaţi cu 1 milion de dolari premiu, într-un stat american

Guvernatorul Mike DeWine a anunțat miercuri că statul Ohio va organiza cinci extragerii loto exclusiv pentru rezidenții vaccinați, care vor putea câștiga un milion de dolari, informează Hotnews. Tombola care va avea loc săptămânal între 26 mai și 23 iunie va acorda fiecărei persoane ce își are domiciliul în stat și a fost vaccinată cu cel puțin o doză a unui vaccin anti-COVID (sau cu vaccinul Johnson & Johnson administrat într-o singură doză) posibilitatea de a câștiga un premiu special în valoare de un milion de dolari. Rezidenții cu vârsta între 12 și 18 ani, care în prezent sunt eligibili pentru a fi vaccinați în SUA', nu vor putea primi acești bani însă vor fi introduși într-o altă tombolă care va plăti câștigătorilor taxele școlare și cazarea timp de 4 ani la orice universitate de stat. Stimulentele, o metodă mai eficientă decât simţul civic Mutarea vine după ce mai multe orașe și state americane au început să le ofere rezidenților lor stimulente financiare pentru a se vaccina în scopul atingerii cât mai rapide a imunității în masă. Autoritățile din New Orleans au început să le ofere homari persoanelor care se vaccinează, în timp ce în Alabama rezidenții inoculați vor primi ocazia de a-și conduce propria mașină pe faimoasa pistă de curse de la Talladega. Iar abordarea este una bazată pe dovezi: economiștii au descoperit că oferirea de stimulente financiare este mult mai eficace pentru a convinge persoanele care ezită să se vaccineze decât să se facă apel la simțul lor comunitar. Cel puțin alte cinci state americane în afară de Ohio au venit cu moduri creative de a convinge rezidenții să se vaccineze anti-Covid. În Virginia de Vest, rezidenții cu vârsta între 16 și 35 de ani sunt eligibili să primească o obligațiune de economii în valoare de 100 de dolari. Unii rezidenți din Texas, Detroit și Michigan vor putea la rândul lor să (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY