ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [13/05/2021]

 
VIDEO – Basculantă scăpată de sub control în Florești. Mastodontul a patinat zeci de metri și s-a oprit într-un bloc
     
VIDEO – Basculantă scăpată de sub control în Florești. Mastodontul a patinat zeci de metri și s-a oprit într-un bloc

O autobasculantă a patinat, joi dimineața, pe strada Teilor din Florești. Mastodontul încărcat cu nisip a alunecat câteva zeci de metri și s-a oprit într-un bloc de locuințe. Reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții au verificat dacă structura de rezistență a imobilului a fost afectată. În momentul impactului într-un apartament se aflau persoane, dar acestea nu au fost rănite. Trei apartamente au fost afectate în urma incidentului. Prin centrul Operațional al unității de pompieri de la Florești s-a solicitat dislocarea la fața locului a echipelor furnizorilor de utilități, gaz și electricitate, precum și a inspectorilor de stat în construcții pentru evaluarea siguranței imobilului, având în vedere că pe balconul afectat se vedeau mai multe crăpături proeminente. Pompierii sosiți la fața locului au constatat că o parte din cele 30 de tone de nisip din bena camionului s-au împrăștiat peste balconul de la parter, fără a surprinde sau vătăma nicio persoană. Preventiv, au fost oprite furnizarea de energie electrică și gaz pentru prevenirea incendiilor în cazul unor posibile avarii la instalațiile imobilului respectiv. Inspectorii de stat în construcții au evaluat situația la fața locului și au concluzionat că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată, fisurile vizibile fiind înregistrate la lucrări de zidărie amenajate ulterior finalizării construcției blocului de locuințe, de către proprietarul apartamentului de la parter. Șoferul camionului nu a consumat alcool. Post-ul VIDEO – Basculantă scăpată de sub control în Florești. Mastodontul a patinat zeci de metri și s-a oprit într-un bloc apare prima dată în Ziarul (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY