ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [13/05/2021]

 
Depozitul de gunoi, amendat cu 30.000 de lei pentru lipsa unui studiu de impact
     
Depozitul de gunoi, amendat cu 30.000 de lei pentru lipsa unui studiu de impact

Depozitul de gunoi de la Târgu Jiu a primit o amendă din partea Direcției de Sănătate Publică Gorj, în valoare de 30.000 de lei. Sancțiunea a fost aplicată pentru lipsa unui raport cu privire la impactul depozitului de gunoi asupra mediului și populației. A fost inițial acordat un termen privind elaborarea și redactarea studiului de impact respectiv, însă, la un control s-a stabilit că societatea care administrează depozitul de gunoi de la Târgu Jiu nu s-a conformat. Prin urmare, a fost aplicată o amendă în valoare de 30.000 de lei. În plus, a fost stabilt un nou termen de conformare până la care trebuie să fie prezentat studiul solicitate de către specialiștii Direcției de Sănătate Publică Gorj. În mod normal, documentul respectiv ar fi trebuit să fie finalizat în urmă cu mai mult timp, dat fiind faptul că este o activitate poluatoare, cu impact supra comunităților umane din apropiere. Poluează olfactiv orașul Este de amintit că depoitul de gunoi de la Târgu Jiu a rămas fără autorizația integrată de mediu din luna martie a acestui an. De peste o lună de zile firmele de salubritte care își desfășoară activitatea în județul Gorj transportă gunoiul la depozite din alte județe. Deșeurile de la Târgu Jiu sunt transportate acum la groapa de gunoi din Drobeta Turnu-Severin. Firma care administrează depozitul de gunoi de la Târgu Jiu are obligația să realizeze o serie de lucrări pentru a obține din nou autorizația integrată de mediu din parte Agenției pentru Protecția Mediului Gorj. Este instituția care a dispus suspendarea pentru șase luni a autorizației de mediu. Depozitul poluează olfactive orașul. Firma Polaris Mediu trebuie să execute o instalație de captare a gazelor emanate de gunoi. Acestea vor fi arse într-o cameră specială de ardere. Teoretic, nu ar mai trebuie să fie probleme cu mirosul, însă rămâne de văzut ce se va (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY