ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

HotNews [12/05/2021]

 
"Bătălia" de la Smârdan: Cum au luptat împreună militarii români și polonezi să respingă un atac inamic
     
"Bătălia" de la Smârdan: Cum au luptat împreună militarii români și polonezi să respingă un atac inamic

Militari români și polonezi care luptă cot la cot să respingă atacul în forță al unui inamic fictiv, pe flancul estic al NATO - după acest scenariu s-a dat "bătălia" din poligonul Smârdan din acest an în cadrul exercițiului "Justice Sword 21". Pentru prima dată în luptă au intrat și blindatele Piranha 5, recent intrate în dotarea armatei Române, pe "front" blindatele poloneze Rosomak. Avioane de vânătoare, elicoptere de atac, tiruri de rachete, tunuri și obuziere, tancuri și rachete ghidate anti-tanc - o parte din arsenalul cu care Armata Română vrea să arate că poate răspunde unui atac inamic.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY