ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 22 iunie 2021

 
 

Cancan [10/05/2021]

 
Zanni, „pus la punct” de o Faimoasă, la Survivor. Gestul surpriză al Irishei, înainte să părăsească competiția: „Le-am zis băieților că…”
     
Zanni, „pus la punct” de o Faimoasă, la Survivor. Gestul surpriză al Irishei, înainte să părăsească competiția: „Le-am zis băieților că…”

Irisha de la Faimoși a părăsit competiția Survivor România, după ce a fost nominalizată cu șase voturi în primul Consiliu al săptămânii, ca mai apoi să adune cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Înainte […] Zanni, „pus la punct” de o Faimoasă, la Survivor. Gestul surpriză al Irishei, înainte să părăsească competiția: „Le-am zis băieților că…” .

cititi articolul complet în Cancan


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Ramona Olaru, mărturisiri despre infidelitatea fostului soț! Dani Oțil și Răzvan Simion au fost lăsați fără cuvinte. (...)
Ramona Olaru, mărturisiri despre infidelitatea fostului soț! Dani Oțil și Răzvan Simion au fost lăsați fără cuvinte. „Când mi-am dat seama cu cine m-a înșelat”
Ramona Olaru face parte din gașca de matinali de la Antena 1, are mereu o dispoziție bună și (...)
Ioana l-a iertat pe Ilie Năstase! A renunțat, definitiv, la proces
Ioana l-a iertat pe Ilie Năstase! A renunțat, definitiv, la proces
Ilie Năstase nu mai încape de bucurie! Soția lui, Ioana Năstase, l-a iertat și nu mai vrea să (...)
Câți bani cere Oana Roman pe rochiile de la magazinul deținut de fostul soț! Ea și Marius Elisei și-au mai dat o șansă (...)
Câți bani cere Oana Roman pe rochiile de la magazinul deținut de fostul soț! Ea și Marius Elisei și-au mai dat o șansă după divorț
Prețurile articolelor vestimentare care se află la magazinul deținut de Marius Elisei sunt pentru (...)
[Toate articolele din: Cancan +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY