ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Jurnalmm [8/05/2021]

 
Încep recrutările în Armata Română. MApN a anunţat că legea intră în vigoare sâmbătă
     
Încep recrutările în Armata Română. MApN a anunţat că legea intră în vigoare sâmbătă

Încep recrutările în Armata Română. MApN a anunţat că legea intră în vigoare sâmbătă ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Ministerul Apărării anunţă că, sâmbătă, intră în vigoare modificările la Statutul rezervistului voluntar, una dintre acest vizând creşterea remuneraţiei. În acest an vor fi disponibile 775 de locuri. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Încep recrutările în Armată. ”Legea nr. 115/2021 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari publicată în Monitorul Oficial al României nr. 468, Partea I, prin care au fost armonizate unele aspecte în vederea creşterii atractivităţii serviciului militar în calitate de rezervist voluntar, va intra în vigoare începând de sâmbătă, 8 mai”, a transmis, vineri, MApN. Încep recrutările în Armată. Principalele modificări incluse în această lege sunt cele referitoare la: – creşterea cuantumului remuneraţiei acordate în perioada în care rezerviştii voluntari nu participă la instruire sau la misiuni, de la 10% la 30 % din solda de funcţie, la care se adaugă solda gradului deţinut; – eliminarea obligativităţii restituirii cheltuielilor aferente pentru recrutarea şi selecţia rezerviştilor voluntari în situaţia nesemnării/nefinalizării contractului; – eliminarea obligativităţii înştiinţării unităţii cu care a încheiat contract cu privire la părăsirea localităţii pentru o perioadă mai mare de 48 ore; – introducerea obligativităţii angajatorului de a menţine raporturile de muncă sau de serviciu ale persoanelor care au semnat angajament/contract pentru îndeplinirea serviciului militar în calitate de rezervist voluntar. Pentru anul 2021, vor fi disponibile 775 de locuri de (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY