ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2021

 
 

Ziarul Clujean [7/05/2021]

 
Ioan Ardelean, profesorul șpăgar de la UTCN, condamnat definitiv cu EXECUTARE
     
Ioan Ardelean, profesorul șpăgar de la UTCN, condamnat definitiv cu EXECUTARE

Ioan Ardelean, fost profesor la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a primit o condamnare de 3 ani de închisoare cu executare pentru fapte de corupție. Decizia aparține Curții de Apel Cluj și este definitivă. În procesul de fond, Ioan Ardelean primise 3 ani de închisoare cu suspendare. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au contestat decizia Tribunalului Cluj. Astfel, judecătorii C.A. Cluj au păstrat pedeapsa de 3 ani de închisoare, dar au schimbat forma din închisoare cu suspendare în închisoare cu executare. Fostului profesor i s-au confiscat, pe lângă banii primiți la flagrant, alți peste 11.000 de euro. În 2017, profesorul Ioan Ardelean, de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, a fost prins în flagrant în timp ce primea 450 de euro mită de la mai mulți studenți aflați în examenul de restanță. Banii, aproximativ 50 de euro de student, erau primiți de profesor pentru a-i promova pe restanțieri la materia pe care o preda. În urma flagrantului au fost efectuate percheziții în biroul profesorului de la UTCN, dar și la domiciliul său. Flagrantul a fost făcut în sala de examen a Universității Tehnice, în timpul examenului. La această operațiune a colaborat alături de DGA Cluj și Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj. Vezi imagini de la flagrant dând click AICI. DECIZIA CURȚII DE APEL CLUJ „Admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj împotriva sentinţei penale nr. 295 din data de 12 octombrie 2020 a Tribunalului Cluj şi a încheierii de îndreptare a erorii materiale din data de 28.01.2021. Desfiinţează sentinţa penală nr. nr. 295 din data de 12 octombrie 2020 cu privire la modalitatea de executare a pedepsei aplicate inculpatului A.I. şi cu privire la dispoziţiile privind confiscarea specială şi confiscarea extinsă, şi, pronunţând o nouă hotărâre în aceste limite: Menţine pedeapsa (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY