ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 16 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [7/05/2021]

 
200 de tone de deşeuri, depistate în Portul Constanţa şi în PTF Giurgiu
     
200 de tone de deşeuri, depistate în Portul Constanţa şi în PTF Giurgiu

Peste 200 de tone de deşeuri au fost depistate în Portul Constanţa şi în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, acestea fiind returnate către ţările de unde au fost trimise, informează news.ro. Potrivit unui comunicat al Poliţiei de Frontieră, în data de 7 mai, în urma unor activităţi informativ-operative desfăşurate de către poliţiştii de frontieră, în cooperare cu lucrători din cadrul Gărzii de Mediu Constanţa, ai Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud şi a unui reprezentant al Agenţiei FRONTEX, au fost descoperite zece containere sosite din Germania, pentru o firmă din judeţul Prahova care făcea activităţi de import în România. „În urma verificărilor s-a stabilit faptul că nu corespund datele declarate şi cuprinse în documentele prezentate autorităţii vamale, mărfurile constând în deşeuri, amestec de metal şi hârtie, textile, cauciuc, lemn, baterii şi bucăţi de azbest, în cantitate de aproximativ 200 de tone, ce nu pot fi puse în libera circulaţie pe teritoriul României”, se arată în comunicat. Sursa citată menţionează că a fost luată măsura nepermiterii importului pe teritoriul României de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa. Poliţiştii de frontieră fac cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa învestit în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor folosirea de acte nereale şi regimului deşeurilor.  Deşeuri şi în PTF Giurgiu De asemenea, poliţiştii de frontieră de la Giurgiu au descoperit peste 17 tone de deşeuri într-un automărfar şi un autoturism. Astfel, la diferite intervale de timp, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra a două vehicule, un automărfar şi un autoturism. Şoferii erau doi cetăţeni bulgari, în vârstă de 40, respectiv 47 de ani, şi transportau (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, reținuți pentru tâlhărie
Doi livratori de mâncare, în vârstă de 26, respectiv 36 de ani, au fost reținuți după ce au (...)
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Iohannis efectuează o vizită de stat în Estonia
Preşedintele Klaus Iohannis efectuează, miercuri şi joi, o vizită de stat în Republica Estonia, la (...)
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
O nouă minivacanță pentru români, de Rusalii. Zile libere 2021
Românii vor o nouă minivacanță în weekend, când creștinii sărbătoresc Rusaliile. Luni, 21 iunie, a doua (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY