ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [7/05/2021]

 
Control pentru depistarea branșamentelor ilegale la apă în Rânca
     
Control pentru depistarea branșamentelor ilegale la apă în Rânca

Echipele Aparegio Gorj vor începe în perioada următoare o nouă acțiune de verificare a brașamentelor la apă în Rânca. Vor fi verificate toate construcțiile existente în zona turistică montană Rânca și care beneficiază de apă de la rețeaua publică. Este greu de crezut că mai sunt construcții care să nu fie racordate la rețea, însă nu se știe dacă toate branșamentele sunt și legale. „Zona Rânca are un potențial imens și trebuie să ofere turiștilor condiții de calitate. Pentru aceasta este nevoie de investiții permanente în infrastructură, iar fondurile pot fi asigurate prin achitarea în mod just a serviciilor oferite. Întrucât au existat numeroase informații cu privire la existența unor branșamente ilegale la rețeaua de alimentare cu apă a unor spații de cazare, am participat la o ședință cu reprezentanții societății Aparegio. Astfel, în perioada următoare vor avea loc verificări cu privire la depistarea celor care beneficiază de apă, fără să plătească acest serviciu.”, a declarat prefectul de Gorj, Corneliu Răducan-Morega. Nu plătește toată lumea Este de amintit că rețeaua de apă din Rânca este preluată de doi ani de Aparegio Gorj. Societatea a mai derulat un control în momentul în care a semnat contractul de administrare a rețelei de apă și canal din Rânca. Acum au apărut informații că mai sunt branșamente ilegale în zona turistică montană Rânca. În stațiune sunt peste o mie de construcții. O mare parte a acestora sunt funcționale și au prevăzute instalații de apă, fiind prevăzute cu băcătărie și baie, deci cu apă curentă. Ani de-a rândul s-a vehiculat că sunt pensiuni și cabane racordate la rețeaua de apă, înaintea bazinelor colectoare, de unde se face și distribuția în toată zona. Astfel, sunt perioade cu un consum ridicatl, când apa nu mai ajunge pentru toată lumea. Este de precizat că echipele Aparegio au achiziționat echipamente care pot (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY