ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2021

 
 

Dobrogea News [6/05/2021]

 
O victimă cu arsuri a ajuns la spital după o explozie urmată de incendiu la un apartament din Poarta 6
     
O victimă cu arsuri a ajuns la spital după o explozie urmată de incendiu la un apartament din Poarta 6

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a intervenit cu două autospeciale de stingere și autoscară, o mașină de descarcerare, echipamente de stingere, două echipaje SMURD la o explozie urmată de un incendiu într-un bloc de locuințe. Conform informațiilor oferite de salvatorii de la ISU Dobrogea a fost vorba despre o explozie urmată de incendiu la un bloc din Poarta 6, pe strada Fundătura Arcașului, la etajul 3 al imobilului.Au fost evacuate cu autoscara două persoane de la etajul 4 care au primit îngrijiri medicale, iar o victimă cu arsuri este transportată la spital de o ambulanță SMURD. O ancheta va stabili cauzele care au produs incendiul. O victimă cu arsuri a ajuns la spital după o explozie urmată de incendiu la un apartament din Poarta 6 first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY