ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [6/05/2021]

 
Horoscop
     
Horoscop

Ai o lungă conversație telefonică cu un partener romantic. Singurul lucru pe care probabil nu îl veţi aborda este starea relației voastre, ceea ce ar putea fi frustrant pentru voi. Cu toate acestea, veți învăța multe despre sentimentele voastre, care vă vor permite să vă înțelegeți mai bine. TaurMunca creativă ar putea necesita mai multă concentrare. S-ar putea să trebuiască să faceţi cercetări aprofundate, lucrări complexe sau un alt tip de proces intens care vă poate stimula intelectual. Luaţi şi pauze şi nu uitați să mâncați! La sfârșitul zilei, ar trebui să fiţi mulțumit de ceea ce aţi făcut. GemeniAţi putea avea vizitatori astăzi şi va trebui să fiţi sociabil. Nu vă place să fiţi în centrul atenției, dar azi s-ar putea să vă bucuraţi de ea. Aţi putea regiza jocuri sau spune o poveste sau două. Orice aţi face, voi și oaspeții voştri ar trebui să vă distraţi maxim. Bucuraţi-vă de această zi. RacAstăzi s-ar putea să primeşti comunicări telepatice intense de la cineva pe care nu îl cunoşti prea bine şi care ar putea avea nevoie de ajutor. Dacă te simţi confortabil cu ideea, ai putea încerca să cunoşti persoana un pic mai bine. Această persoană ar putea avea nevoie de un prieten chiar acum. LeuO muncă pe care ai făcut-o în trecut și de care ai uitat ar putea atrage atenția cuiva cu autoritate. Pot veni azi niște recompense demult așteptate pentru acea muncă. Acest lucru ar trebui să se dovedească o surpriză foarte plăcută și binevenită. Revino cu picioarele pe pământ şi apoi sărbătoreşte. FecioarăPoţi avea o conversaţie ciudată cu cineva pe care nu îl cunoşti foarte bine. Poate fi o cunoştinţă de la muncă sau cineva venit de departe. Discuţia poate scoate la iveală noi posibilităţi în carieră pe care nu le-ai luat în considerare, dar care sunt atractive. Dacă ţi se pare că sună bine, analizează-le un pic. BalanțăÎnvăţarea trebuie să fie astăzi cea (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Marian Vasile, ales președinte al PNL Craiova
Marian Vasile, ales președinte al PNL Craiova
Consilierul local Marian Vasile a fost ales, în această seară, președinte al PNL Craiova. De fapt, (...)
Sindicatele cer concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul Director
Sindicatele cer concurs pentru postul de manager al SAJ și pentru Comitetul Director
Sindicatele din Serviciul de Ambulanță Județean Gorj sunt au în continuare mari așteptări de la (...)
Sute de turiști, așteptați la Rânca și pe Transalpina pentru a scăpa de caniculă
Sute de turiști, așteptați la Rânca și pe Transalpina pentru a scăpa de caniculă
Sute de turiști din Gorj și din întreaga țară sunt așteptați la Rânca în acest week-end. Stațiunea (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY