ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

Observator [6/05/2021]

 
Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA: „Dragă, te vreau înapoi atât de mult!”
     
Bărbat arestat după un apel în lacrimi pentru găsirea soției sale dispărute, în SUA: „Dragă, te vreau înapoi atât de mult!”

Un bărbat din SUA' a fost arestat la un an după ce a înregistrat un videoclip emoționant în care pleda pentru întoarcerea în siguranță a soției sale, dată dispărută de Ziua Mamei, spunând: „Dragă, te iubesc și te vreau înapoi atât de mult!”.

cititi articolul complet în Observator


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un membru al unui echipaj de urgenţă rupe tăcerea despre ororile din azil: ''Mulţi erau în agonie din cauza sedativelor. (...)
Un membru al unui echipaj de urgenţă rupe tăcerea despre ororile din azil: ''Mulţi erau în agonie din cauza sedativelor. I-am văzut legaţi''
După ce aţi auzit mărturii şocante ale rudelor bătrânilor din aziluri sau ale angajaţilor care nu mai (...)
Evaluarea Naţională 2021. Proba la matematică nu le-a dat bătăi de cap elevilor de clasa a 8-a: Am venit mai mult să (...)
Evaluarea Naţională 2021. Proba la matematică nu le-a dat bătăi de cap elevilor de clasa a 8-a: "Am venit mai mult să scap. Vine vara, vacanţă, piscină, gagici"
A fost o nouă zi cu emoţii pentru elevii clasei a 8-a, care au trecut astăzi de cel mai greu hop (...)
Știrile zilei, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie; Primul deces provocat de varianta Delta a (...)
Știrile zilei, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare, de la 1 iulie; Primul deces provocat de varianta Delta a Covid-19
Știrile zilei, 24 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.
[Toate articolele din: Observator +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY