ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 24 iunie 2021

 
 

ProSport [6/05/2021]

 
Dezvăluiri șocante la 5 ani de la moartea lui Ekeng: „Înainte să semneze cu Dinamo, mi-a zis că o să trebuiască să-și refacă analizele la inimă pentru că nu i-au ieșit OK” | VIDEO EXCLUSIV
     
Dezvăluiri șocante la 5 ani de la moartea lui Ekeng: „Înainte să semneze cu Dinamo, mi-a zis că o să trebuiască să-și refacă analizele la inimă pentru că nu i-au ieșit OK” | VIDEO EXCLUSIV

Astăzi, 6 mai 2021, se împlinesc 5 ani de când Patrick Ekeng a căzut din picioare într-un meci Dinamo – Viitorul și a murit, ulterior, la spital! Laurette Nogo, impresarul care l-a adus atunci în […] Dezvăluiri șocante la 5 ani de la moartea lui Ekeng: „Înainte să semneze cu Dinamo, mi-a zis că (...)

cititi articolul complet în ProSport


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Dinu Gheorghe, dezvăluiri incredibile la ProSport Live! Cum a ratat Marius Constantin transferul carierei: „Mi-a (...)
Dinu Gheorghe, dezvăluiri incredibile la ProSport Live! Cum a ratat Marius Constantin transferul carierei: „Mi-a închis gura!” Mugurel Buga, la un pas de (...)
Marius Constantin a fost la un pas să ajungă la Dinamo Kiev! Om de bază în marea echipă a Rapidului (...)
BREAKING NEWS | A murit Ion Ghițulescu, realizatorul celebrei emisiuni „Fotbal minut cu minut”. Unde va fi (...)
BREAKING NEWS | A murit Ion Ghițulescu, realizatorul celebrei emisiuni „Fotbal minut cu minut”. Unde va fi înmormântat
Comentatorul de radio Ion Ghițulescu, cel care realizat cunoscuta emisiune „Fotbal minut cu (...)
Gomis, întâlnire emoționantă cu Răzvan Lucescu! Marele fotbalist a dezvăluit legătura specială pe care o are cu antrenorul (...)
Gomis, întâlnire emoționantă cu Răzvan Lucescu! Marele fotbalist a dezvăluit legătura specială pe care o are cu antrenorul român: „Mulțumesc pentru tot!” | (...)
Bafetimbi Gomis, unul dintre cei mai mari jucători ai Europei, este recunoscător pentru momentele (...)
[Toate articolele din: ProSport +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY