ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [6/05/2021]

 
(VIDEO) Cîțu: Vrem să redeschidem sezonul estival cât mai repede
     
(VIDEO) Cîțu: Vrem să redeschidem sezonul estival cât mai repede

Aflat la Constanța, premierul Florin Cîțu a declarat că va susține turismul românesc și că vor exista măsuri de relaxare în acest domeniu. Cîțu spune că au fost discuții privind redeschiderea sezonului estival și al restaurantelor de la 1 iunie. Declarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu la sediul Prefecturii Constanța #FlorinCitu #ConstantaDeclarații de presă susținute de premierul Florin Cîțu la sediul Prefecturii Constanța #FlorinCitu #ConstantaPosted by Guvernul României on Thursday, May 6, 2021 Premierul Florin Cîțu a declarat că reprezentanții HORECA, cu care a purtat discuții pentru a se ridica măsurile restrictive cel puțin pentru clienții vaccinați, sunt de acord cu măsurile cerute de guvern. „E foarte important pentru noi ca după un an de zile putem deschide HORECA în siguranță. Am avut o discuție cu industria și avem soluții atractive și inedite pentru deschiderea industriei. Avem susținerea lor și pentru campania de vaccinare. Am vorbit, și sunt aici să îi asigur de susținerea mea. Am vorbit de susținerea turismului pe litoral. Am vorbit să putem să fim în restaurant la capacitate maximă, dar și pe plajă fără mască în anumite condiții. Am primit soluții din partea industriei și le vom pune în aplicare de la 1 iunie, și urmează ca de la 1 august să avem al doilea prag de relaxare. Mă bucură susținerea campaniei de vaccinare, vom avea un semn care se va pune în locațiile unde oamenii s-au vaccinat”, a declarat Cîțu. „Sunt mai multe elemente acolo. Deocamdată este o propunere pe care o discutăm în Comitetul interministerial. Vom avea soluții de la INSP. S-ar putea să existe și acele aplicații…Astăzi, știm foarte bine că se poate verifica dacă persoana este vaccinată prin aplicația pe care o avem prin introducerea CNP. Deci se poate verifica foarte ușor. Avem timp până la 1 iunie să găsim soluții. Să vedem care va fi (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta și-a cerut insolvența
Lanțul de librării Diverta, cel mai mare retailer integrat în domeniul cărții, papetăriei și (...)
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
Gheorghiță: Zeci de mii de doze de vaccin AstraZeneca din România expiră peste 10 zile
România avea în stocuri, la sfârșitul săptămânii trecute, circa 6 milioane de doze din toate cele (...)
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
UBT Cluj a umilit Oradea în ultimul meci din finală și a cucerit titlul în LNBM
U-Banca Transilvania Cluj a câştigat al treilea său titlu de campioană naţională, duminică, după ce (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY