ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 23 iunie 2021

 
 

Radio Europa Liberă [6/05/2021]

 
Fostul președinte Trump rămâne fără cont de Facebook - pentru moment
     
Fostul președinte Trump rămâne fără cont de Facebook - pentru moment

Surse apropiate de fostul președinte Donald Trump susțin că acesta pare înclinat să candideze pentru Casa Alba în 2024. Firește că asta poate fi realitatea, dar și o manevră de a se menține în calitate de lider de facto al Partidului Republican sau pentru a crea impresia că – dacă ar fi pus sub acuzare de vreun tribunal -  ar fi persecuție politică. Indiferent care va fi situația, cei care-l susțin sunt revoltați de decizia companiei Facebook de a menține suspendat contul lui Trump, asta pentru că văd rețelele de socializare drept esențiale pentru revenirea politică a fostului președinte.   Colegiul de conducere al companiei a decis că rămâne la latitudinea management-ului Facebook să ia o hotărâre, în decurs de șase luni, dacă va reactiva sau nu contul fosului președinte american. Republicanii au ripostat de îndată, amenințând cu represalii legislative, fostul șef al consilierilor lui Trump, Mark Meadows spunând că este „o zi tristă pentru America”  dar și pentru Facebook,  pentru că în acest moment, unii membri din Congres analizează dacă Facebook este un monopol care ar putea fi dezmembrat. El a spus că s-ar opera cu un standard dublu, în condițiile în care pe rețea sunt persoane care ar spun/scriu lucruri mult mai grave decât fostul președinte. Consilierii lui Trump au prezentat consiliului Facebook argumentele lor și sperau ca suspendarea sa fie ridicată, dar nu așa s-a întâmplat, cel puțin deocamdată.  Un consultant  republican a declarat că această decizie ar reafirma faptul ca marile companii de tehnologie sunt anti-conservatoare.   Cei care susțin suspendarea recunosc că dreptul la libera exprimare trebuie respectat, dar argumentează că fostul președinte s-a folosit de mediile de socializare pentru a incita la violență și pentru a adâncii dinsensiunile din societate, acțuni care au culminat pe 6 ianuarie 2021 cu asaltul (...)

cititi articolul complet în Radio Europa Liberă


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):



Trimite Email  
 
Cum am văzut eu drama marxismului
Cum am văzut eu drama marxismului
Multe din textele pe care le-am propus și transmis de-a lungul anilor la Europa Liberă au fost (...)
Trebuie să fie ca înainte - măcar în bună parte
Trebuie să fie ca înainte - măcar în bună parte
Unul din clișeele cu largă circulație anul trecut este acela care profetiza că „nimic nu va mai fi (...)
SUA promit mai multă asistență financiară pentru palestinieni
SUA promit mai multă asistență financiară pentru palestinieni
Secretarul de stat american, Antony Blinken s-a angajat să ofere zeci de milioane de dolari (...)
[Toate articolele din: Radio Europa Liberă +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY