ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 21 iunie 2021

 
 

Adevarul [5/05/2021]

 
Companiile caută urgent personal: 30.000 de locuri de muncă au fost postate pe site-urile de recrutare
     
Companiile caută urgent personal: 30.000 de locuri de muncă au fost postate pe site-urile de recrutare

Aproape 30.000 de joburi noi au fost postate de angajatori în luna aprilie, în creştere cu 17% faţă de luna martie şi cu peste 40% mai multe decât în aceeaşi perioadă a anului trecut, când piaţa muncii era în plină schimbare şi adaptare pe fondul epidemiei de coronavirus.

cititi articolul complet în Adevarul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Un austriac cu origini româneşti a mers de la Viena la Reghin pe jos pentru a strânge donaţii pentru câinii fără stăpân (...)
Un austriac cu origini româneşti a mers de la Viena la Reghin pe jos pentru a strânge donaţii pentru câinii fără stăpân din România
Sandor Buz,  un austriac cu origini româneşti, a făcut o călătorie de peste o mie de kilometri, din (...)
Ministrul Mediului, despre cazul bărbatului rănit de urs: „Soluţiile magice trâmbiţate de unii agenţi iresponsabli nu (...)
Ministrul Mediului, despre cazul bărbatului rănit de urs: „Soluţiile magice trâmbiţate de unii agenţi iresponsabli nu apără de fiecare dată”
Un bărbat de 53 de ani a fost rănit de urs într-o localitate din Harghita, iar duminică a fost (...)
Alegeri regionale în Franţa - Partidele lui Macron şi Le Pen nu au reuşit să câştige teren. Conservatorii conduc după (...)
Alegeri regionale în Franţa - Partidele lui Macron şi Le Pen nu au reuşit să câştige teren. Conservatorii conduc după primul tur
Rezultatele preliminare ale primului tur din alegerile regionale din Franţa arată că nici (...)
[Toate articolele din: Adevarul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY