ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 iunie 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
Franța: Nunțile se vor putea relua, în interior și în aer liber
     
Franța: Nunțile se vor putea relua, în interior și în aer liber

În Franța, nunțile se vor putea relua, în interior și în aer liber, începând cu data de 19 mai, iar vestea a fost primită cu ușurare de francezii care au amânat ceremoniile de mai multe ori. Există un plan de extindere a numărului de invitați în câteva etape. Ceremoniile ar putea fi reluate începând cu 19 mai, când e așteptată a doua etapă de relaxare din calendarul pentru ieșirea din blocaj. Data de 19 mai a fost propusă de Uniunea Profesioniștilor în Evenimente (UPSE), care negociază în prezent cu guvernul francez. Mai întâi, în perioada 19 mai – 9 iunie, numărul de oaspeți va fi limitat la 35% din capacitatea zonei în care se va ține petrecerea. Tineri se pot căsători chiar și pe un yacht Profesioniștii din sector au obținut o mică victorie, notează postul BFM tv: copertinele retractabile vor fi considerate locuri exterioare. Ulterior, oaspeții vor avea acces la 50% din spațiu în interior și 65% în aer liber. Va fi o gură de oxigen pentru numeroase cupluri care și-au anulat petrecerile, spun organizatorii de evenimente. Este posibil ca restricțiile să fie ridicate aproape complet la sfârșit de iunie, notează BFMTV.

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Horoscop
Horoscop
BerbecSunt bine aspectate relațiile cu autoritățile, șefii, partenerii de afaceri, oamenii care au (...)
Bancul zilei
Bancul zilei
La piaţă, Ion vinde un cocoş. Un cumpărător îl întreabă:– Dar găinile le calcă?– Calcă găini, raţe, (...)
Euro 2020 / Suedia a rezistat eroic la Sevilla în fața Spaniei
Euro 2020 / Suedia a rezistat eroic la Sevilla în fața Spaniei
Suedia a dat peste cap calculele hârtiei, reușind să termine la egalitate, scor 0-0, partida (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY