ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Gândul [5/05/2021]

 
Secțiile de poliție din țară sunt deschise în intervalul orar 8-16. „După ora 16 echipaje de poliție asigură intervenția la evenimentele sesizate la 112”
     
Secțiile de poliție din țară sunt deschise în intervalul orar 8-16. „După ora 16 echipaje de poliție asigură intervenția la evenimentele sesizate la 112”

În cele mai multe orașe din România  secțiile și posturile de poliție se închid după ora 16.00 sau 22.00, deși oamenii legii ar trebui, teoretic,  să fie permanent în sprijinul cetățeanului,. În cazul unei infracțiuni, […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY