ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Jurnalmm [5/05/2021]

 
O bancă celebră vinde tot și pleacă din România
     
O bancă celebră vinde tot și pleacă din România

O bancă celebră vinde tot și pleacă din România ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 O celebră bancă din România pleacă, după ce a vândut totul către Vista Bank România, fostă Marfin Bank, care este controlată de grecii Vardinogiannis. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló Încă de acum un an, banca și-a anunțat angajații că ”investighează oportunitatea de a ieși din România”. Tranzacția dintre Grupul bancar francez Credit Agricole și Vista Bank România, a fost autorizată de către Consiliul Concurenței. În luna februarie 2020, banca și-a anunțat toți angajații că ”investighează oportunitatea de a ieși din România”, iar cea banca favorită pentru a prelua operațiunile locale, era Vista Bank. Astfel, după ce această tranzacție va cunoaște finalitatea, Vista Bank va deține active totale în valoare de peste 1,2 miliarde de euro, credite de 750 de milioane de euro, depozite de 1,1 miliarde de euro și un capital de peste 105 milioane de euro. Conform informațiilor prezentare de către Profit.ro de anul trecut, discuția de vânzare cu instituțiile au avut loc inclusiv cu Alpha Bank. “Achiziția Crédit Agricole România reprezintă un moment important pentru Vista Bank și este în conformitate cu strategia noastră de a ne crește și consolida în continuare poziția pe piață”, a spus Stavros Lekkakos, Președinte al Consiliului de Administrație Vista Bank, potrivit  (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY