ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Jurnalmm [5/05/2021]

 
Care este următoarea minivacanţă pentru români în 2021. E mai aproape decât îţi imaginai
     
Care este următoarea minivacanţă pentru români în 2021. E mai aproape decât îţi imaginai

Anul acesta angajaţii români nu au prea mult noroc în ceea ce priveşte zilele libere de sărbătorile legale. Multe dintre acestea pică în weekend aşa cum s-a întamplat şi cu 1 Mai, care a căzut în aceeaşi perioadă cu Paştele ortodox, cele două sărbători fiind unite într-una singură. Urmatoarea minivacanţă de care se vor putea bucura însă românii este destul de aproape. Astfel că de 1 Iunie, Ziua Copilului, care pică într-o zi de marţi angajaţii vor fi liberi şi vor putea face o punte cu 31 mai pentru a beneficia de mai multe zile libere. Împreună cu weekendul 29-30 mai, romanii se vor putea bucura de o nouă minivacanță de patru zile. ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția! AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD Oferte de nerefuzat 2021 Tot în luna iunie, următoarele zile de sărbătoare legale vor fi cele de Rusalii, 20 si 21 iunie, una dintre acestea fiind în weekend. Astfel, vor fi libere zilele de 20 și 21 iunie, una într-o zi de duminică, iar cealaltă într-o zi de luni. Până la finalul anului 2021, angajaţii români nu vor avea parte de foarte multe zile libere cu ocazia sărbătorilor legale. Liberul din 15 august, de Adormirea Maicii Domnului, cade duminica. Luna decembrie va avea şi ea mai puţine sărbători legale în timpul săptămanii. Ziua de 30 noiembrie, când este celebrat Sfantul Andrei, este într-o zi marți şi este urmată de Ziua Națională, pe 1 decembrie. În această perioadă se va putea face punte cu 29 noiembrie plus weekendul pentru o minivacanță de cinci zile. Nici anul 2022 nu este prea bogat în zile libere În ceea ce priveşte sărbătorile de iarnă de anul acesta, primele două zile de Crăciun sunt sâmbătă și duminică, iar situația se repetă și de Anul Nou, pe 1 și 2 ianuarie 2022. În 2022, din cele 15 zile de sărbătoare legală, șase vor fi în weekend și nouă în timpul săptămânii. Anul viitor, 1 (...)

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY