ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 mai 2021

 
 

Jurnalmm [5/05/2021]

 
Cum va fi vremea în Maramureş azi?
     
Cum va fi vremea în Maramureş azi?

vremea a fost frumoasa dar racoroasa pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil la senin. Vantul a suflat slab, la moderat, cu intensificari izolate de pana la 43 km/h la Ocna Sugatag iar in zona montana inalta de pana la 79 km/h la statia meteo Iezer. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 15 grade la Ocna Sugatag si 17 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -4 grade, Cavnic si Targu Lapus 0 grade. Stratul de zapada masura pana la 54 cm la statia meteo Iezer. Cerul este senin, vantul sufla slab, la moderat, vizibilitatea in trafic este buna. vremea va fi mai rece, dar apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, cand pe arii relativ extinse se vor semnala ploi cu caracter de aversa ce vor fi insotite izolat de descarcari electrice. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 17 si 21 de grade, iar cele minime intre 7 si 9 grade.

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY