ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 15 mai 2021

 
 

Jurnalmm [5/05/2021]

 
Victor Socaciu s-a întors acasă. Cum se simte solistul după perioada de spitalizare?
     
Victor Socaciu s-a întors acasă. Cum se simte solistul după perioada de spitalizare?

În vârstă de 68 de ani, artistul a fost infectat cu coronavirus, dar, din fericire, și-a revenit spectaculos. Victor Socaciu a ținut să mulțumească public tuturor cadrelor medicale și prietenilor care l-au ajutat să treacă peste această cumpănă. „Am stat în spital 3 săptămâni, acum sunt spre finalul tratamentului. Mă simt foarte bine! Sunt într-o situație bună, am o răgușeală, dar în rest mă simt bine. (…) Am avut teamă, sigur că da, ca orice om.”, a spus cântărețul la Antena 3. „Există multă umanitate, dar nu mai avem ochi să o vedem. Adevăratul loc care vindecă rămâne totuși familia. Soția mea a fost îngerul meu protector.”, a mai spus solistul.

cititi articolul complet în Jurnalmm


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Jurnalmm +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY