ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
Un pensionar elvețian, condamnat pentru sex cu minori români
     
Un pensionar elvețian, condamnat pentru sex cu minori români

Un bărbat de 73 de ani din Turgovia, Elveția, și-a petrecut în mod regulat vacanțele în România pentru a face sex cu băieți minori. Judecătoria Arbon l-a condamnat acum la 33 de luni de închisoare, potrivit www.tagblatt.ch. Bărbatul a fost acuzat de mai multe acte sexuale, precum și de pornografie multiplă în fața Curții Arbon. Parchetul a cerut o pedeapsă de 3,5 ani de închisoare, apărarea a cerut arest la domiciliu de 24 de luni. Ambele părți au fost în favoarea ordonării terapiei ambulatorii. Bătrânul a încercat totul în instanță pentru a se pune într-o lumină bună. Astăzi trăiește singur, nu are contacte sociale și nu mai simte plăcere sexuală, a spus el. În plus, el este un epav psihologic. „Nu am putut să dorm de când am fost arestat. Eu iau medicamente, dar nu este de nici un folos”. Pensionarul spune că are atacuri de panică și că are coșmaruri: „Văd apoi copii în fața mea”. În cuvintele de încheiere, el și-a făcut o scuză: „Aș vrea să spun că îmi pare atât de rău pentru toată treaba. Sper și aș fi recunoscător pentru o judecată blândă. Promit că asta nu se va mai întâmpla niciodată. ” Totuși, ceea ce îi lipsea practic complet, era empatia față de victimele sale. Între 2015 și 2017 a avut relații cu cel puțin patru băieți români în timpul vacanței, toți aveau între 14 și 17 ani la acea vreme. Vârsta consimțământului în Elveția este de 15 ani, românii ajung la vârsta majoratului la vârsta de 18 ani. Deși acesta a fost, probabil, un anumit act voluntar din partea românilor, nu s-a pus în discuție pentru curte că bărbatul a exploatat situația băieților pentru a-și realiza „motivele egoiste”. Nevoi sexuale fără empatie În timp ce în Elveția, numai părinții știau despre homosexualitatea lui, pe care a suprimat-o complet în viața de zi cu zi, chiar a lăsat-o să se rupă în străinătate. În România săracă din punct de vedere economic, a închiriat o (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Rapid – FCU 1-3 / Craiovenii le-au stricat sărbătoarea giuleștenilor
Rapid – FCU 1-3 / Craiovenii le-au stricat sărbătoarea giuleștenilor
Promovată în Liga 1 încă din runda trecută, FCU Craiova a mers la Buftea liniștită, dar cu gândul (...)
Fără prea multe șanse în primul joc. SCMU Craiova, învinsă categoric de Voluntari
Fără prea multe șanse în primul joc. SCMU Craiova, învinsă categoric de Voluntari
Baschetbaliștii de la SCMU Craiova nu au avut prea multe de arătat în primul meci din play-off-ul (...)
Dolj: Minor accidentat în Amărăștii de Jos
Dolj: Minor accidentat în Amărăștii de Jos
Polițiștii rutieri din Dăbuleni au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 542 din direcția (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY