ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
vaccinare fără programare la Craiova: „Am venit din străinătate special pentru vaccin. Ştiu oameni care au murit”
     
Vaccinare fără programare la Craiova: „Am venit din străinătate special pentru vaccin. Ştiu oameni care au murit”

Proiectul-pilot de vaccinare non-stop în spitalele militare din ţară a demarat marţi, 4 mai, iar timp de o săptămână oricine doreşte se poate prezenta direct la aceste unităţi, doar cu buletinul, pentru a se imuniza anti Covid. Aproape 100 de persoane se vaccinaseră marţi, în prima zi a săptămânii-pilot, până la ora prânzului, la centrul pentru vaccinare fără programare de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar „Dr. Ştefan Odobleja” din Craiova. În jurul orei 11:30, la fluxul pentru vaccinarea fără programare, erau prezenţi preponderent craioveni cu vârste peste 60 de ani, însă reprezentanţii unităţii au precizat că în cursul dimineţii s-au prezentat şi tineri, inclusiv sub 18 ani.Majoritatea craiovenilor cu care ne-am întâlnit la fluxul de vaccinare fără programare au spus că nu au reuşit sau nu au ştiut cum să se programeze în platforma naţională. Au fost, însă, şi persoane care au renunţat la programarea deja făcută în platformă pentru a se imuniza mai repede. „Am aflat azi dimineaţă, de pe net şi am venit să mă vaccinez, iar acum i-am sunat şi pe părinţii mei să le zic să vină. Ei erau programaţi în platformă, dar spre sfârşitul lunii, şi am zis să nu mai aştepte până atunci dacă se poate să îşi facă doza mai repede”, a mărturisit Horia Pîrjol, în vârstă de 36 ani. Părinţi veniţi la vaccin la îndemnul copiilor Sorica Florea, în vârstă de 57 ani, spune că a venit să se vaccineze la îndemnul copiilor săi, care sunt plecaţi în străinătate. „Am fost înscrisă în platformă, dar am venit aici ca să nu mai întâmpin probleme, să pot merge la copii, în Franţa. Mai mult pentru copii am făcut, m-au bătut la cap, ca să pot să merg la ei. Mai bine să îl facem, mai ales că vine şi vara.” Şi Georgeta Uţă recunoaşte că a fost încurajată de fiul său, plecat şi el în afara ţării, deşi era oricum nerăbdătoare să se imunizeze. „De când aşteptam… De astă iarnă aştept acest (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Unitate de Arşi la SCJU Craiova din acest an. Unitatea de Stroke (AVC) a primit aviz DSP
Unitate de Arşi la SCJU Craiova din acest an. Unitatea de Stroke (AVC) a primit aviz DSP
După anunţul privind demararea activităţii, din toamnă, la Secţia de Chirurgie Cardiovasculară de la (...)
Topul liceelor din Craiova după media de admitere
Topul liceelor din Craiova după media de admitere
Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj a publica broşura cu oferta de admitrere a liceelor din Dolj. (...)
Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a descins în zona caselor cu turnuleţe din Craiova
Şeful Gărzii Naţionale de Mediu a descins în zona caselor cu turnuleţe din Craiova
Şeful Garzii Naţional de Mediu, Octavian Berceanu a ajuns ieri pentru a doua oară în decurs de o (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY