ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Ziarul Clujean [5/05/2021]

 
Mașină distrusă de foc, în Florești
     
Mașină distrusă de foc, în Florești

O autospecială de pompieri a intervenit, miercuri dimineața, pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism staționat în parcarea unui bloc de locuințe de pe strada Tineretului din comuna Florești. Solicitarea pentru intervenția militarilor fost înregistrată în jurul orei 05:00. În momentul sosirii acestora la fața locului, focul se manifesta la compartimentul motor al mașinii. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismului. Post-ul Mașină distrusă de foc, în Florești apare prima dată în Ziarul Clujean.

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY