ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2021

 
 

Ziarul Clujean [5/05/2021]

 
Persoanele vaccinate sau cele care au avut Covid scapă de o serie de restricții în Germania și alte țări europene
     
Persoanele vaccinate sau cele care au avut COVID scapă de o serie de restricții în Germania și alte țări europene

Guvernul federal din Germania a aprobat o nouă lege prin care imunizații sau cei care au anticorpi pot circula noaptea, chiar dacă sunt restricții, și pot merge fără test la magazin sau la coafor. Mai toată Europa încearcă să revină la o viață normală: se redeschid școli, magazine, muzee și saloane de înfrumusețare. În multe locuri, însă, e nevoie de test sau de dovada vaccinării. Noul decret din Germania ar putea intra în vigoare zilele următoare. Persoanele vaccinate sau cele care au trecut recent prin boala nu mai au nevoie de test pentru a beneficia de anumite servicii. Însă vor trebui să poarte masca în continuare și să respecte regulile distanțării. CHRISTIANE LAMBRECHT, ministrul justiţiei, Germania: „Protejarea vieții celorlalți poate duce la limitarea unor drepturi. Dar acum nu mai e nevoie de aceste limitări în cazul persoanelor vaccinate sau care au avut boala, pentru că acestea reprezintă un risc foarte mic, deci, pentru ele, restricțiile trebuie anulate.” În Austria, persoanele nevaccinate au nevoie de test COVID pentru a putea merge la unele magazine sau la coafor. Aproape totul s-a redeschis. La fel în Cehia, unde clienții trebuie să arate dovada vaccinării sau test negativ dacă vor să meargă la coafor, la spa sau la cabinetele de cosmetică pentru animale de casă. De așa numitul „coronapass” e nevoie și în Danemarca pentru cei ce vor să meargă la sălile de fitness sau la spectacole. În Grecia s-au redeschis terasele. Dar nu cu mai mult de șase persoane la masă și fără muzică live. Post-ul Persoanele vaccinate sau cele care au avut COVID scapă de o serie de restricții în Germania și alte țări europene apare prima dată în Ziarul (...)

cititi articolul complet în Ziarul Clujean


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul Clujean +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY