ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2021

 
 

Ziarul de Bacău [5/05/2021]

 
Producătorul de biscuiţi Croco Oneşti, deţinut de Damian Mereu, profit de 38,7 milioane lei în 2020
     
Producătorul de biscuiţi Croco Oneşti, deţinut de Damian Mereu, profit de 38,7 milioane lei în 2020

Croco din Oneşti, judeţul Bacău, unul dintre cei mai mari producători de bis­cuiţi de pe piaţa românească, con­tro­lat de antreprenorul Damian Mereu, a realizat anul trecut un profit net de pes­te 38,7 mil. lei (8 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul pre­cedent, când câş­tigul net al companiei a fost de 35,3 mil. […] Articolul Producătorul de biscuiţi Croco Oneşti, deţinut de Damian Mereu, profit de 38,7 milioane lei în 2020 a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY