ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 8 mai 2021

 
 

Ziarul de Bacău [5/05/2021]

 
Cum arată proiectul de reamenajare a Hotelului Moldova, din centrul Bacăului
     
Cum arată proiectul de reamenajare a Hotelului Moldova, din centrul Bacăului

Hotelul Moldova, din centrul municipiului Bacău, a devenit o ruină de ani de zile. Deși actualul proprietar susținea, încă de la cumpărarea hotelului, în 2016, că îl va reabilita și moderniza, anii au trecut, iar clădirea-emblemă a orașului s-a degradat vizibil. Acum, proiectul de reamenajare a hotelului apare în portofoliul firmei de arhitectură „Fabrica de […] Articolul Cum arată proiectul de reamenajare a Hotelului Moldova, din centrul Bacăului a fost publicat in Ziarul de Bacău.

cititi articolul complet în Ziarul de Bacău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Ziarul de Bacău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY