ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
A crescut numărul medicilor de familie implicați în campania de vaccinare
     
A crescut numărul medicilor de familie implicați în campania de vaccinare

A crescut numărul medicilor de familie din județul Gorj implicați în campania de vaccinare. Din peste 200 de medici, 60 și-au dat acordul să participe la campania de imunizare a populației care a început săptămâna acesta la nivel național. Peste 3.000 de medici de familie din întreaga țară sunt angrenați în activități de vaccinare. Potrivit lui Narcis Stoian, inițial doar 50 de medici de familie din județ și-au expirmat dorința de a participa la acțiunile de administrare a serului anti-COVID. Ulterior, au depus cereri și alte cadre medicale care dețin spații conforme pentru campania de vaccinare. Este nevoie de clădiri în care să poată fi amenajate circuite, spații de vaccinare și spațiu de așteptare pentru beneficiari, în cazul în care apar reacții adverse. Cele mai multe vaccinuri aduse în Gorj sunt cele produse de compania Pfizer. Cabinetele medicilor de familie vor fi aprovizionate cu doze de vaccin în funcție de listele care vor fi trimise Direcției de Sănătate Publică Gorj. Ulterior, vor fi alocate doze atât pentru prima administrare a serului, cât și pentru rapel. De asemenea, medicii de familie vor putea realiza o campanie de informare în rândul pacienților pe care îi au înscriși în liste. Este de amintit și că indemnizația pentru medicii de familie este de 40 de lei pentru fiecare persoană vaccinată. Doi mari angajatori din Gorj refuză vaccinarea angajaților Doi mari angajatori au refuzat, deocamdată, să participe la campania de vaccinare demarată la nivel național în rândul agenților economici. Autoritățile sanitare centrale au solicitat marilor angajatori să se implice în campania de vaccinare. La nivelul județului Gorj, doi mari agenți economici au informat autoritățile sanitare că nu vor opta, deocamdată, pentru a se implica în campania de vaccinare. Este vorba de Artego pe de o parte și Complexul Energetic (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Israelul intensifică raidurile aeriene asupra Fâșiei Gaza
Israelul intensifică raidurile aeriene asupra Fâșiei Gaza
Autoritățile israeliene sunt angajate pe două fronturi, intensificând raidurile aeriene împotriva (...)
Evaluarea Națională la clasele a VI-a continuă cu proba de Matematică şi ştiinţele naturii
Evaluarea Națională la clasele a VI-a continuă cu proba de Matematică şi ştiinţele naturii
Au început Evaluările Naționale, după un an de pauză. Primii care trec prin emoțiile testării sunt (...)
România primește o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca
România primește o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca
129.600 doze de vaccin Vaxzevria, serul anti-Covid produs de AstraZeneca, vor ajunge joi la (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY