ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
În ce hal arată strada care asigură accesul la cea mai mare școală din Târgu Jiu
     
În ce hal arată strada care asigură accesul la cea mai mare școală din Târgu Jiu

Strada Calea Eroilor care asigură accesul la școala din Târgu Jiu cu cei mai mulți elevi este complet distrusă. Nu mai există nici măcar trotuare pentru elevi, părinți sau profesori. Este vorba de Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din municipiu. Aici sunt înmatriculați peste 1.600 de elevi din toate ciclurile. De un an și jumătate au fost demarate lucrările de reabilitare a Căii Eroilor, pe tronsonul care trece și pe lângă unitatea de învățământ amintită. Potrivit contractului semnat cu autoritățile locale, lucrările de reabilitare a sistemului de canalizare și montarea de pavele de granit ar fi trebui să fie finalizate în 6 luni. Nu a fost cazul pentru că societatea care a câștigat contractul nu a putut să execute lucrările și le-a subcontractat către altă firmă. Pentru că firmele nu s-au înțeles la decontarea banilor primiți de la municipalitate, lucrările au fost stopate luni de zile. Speră să fie gata până la următorul an școlar A fost găsită o altă companie care să ducă la bun sfârșit contractul. Au fost însă identificate probleme și s-a refăcut o parte a lucrării. Din păcate, constructorii nu au avut timp ca până la reluarea cursurilor să realizeze canalizarea și să se treacă la partea de carosabil, respectiv montarea de plăci de granit și piatră cubică. Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, lucrările sunt monitorizate săptămânal. Există un grafic de execuție care este urmărit de o echipă de la municipalitate, condusă de viceprimarul Bogdan Bejinaru. „Este o lucrare pe care o avem în atenție aproape în fiecare zi pentru că este vorba de Calea Eroilor pe care face legătura între cele două parcuri în care se află operele realizate de Constantin Brâncuși. Garanția este că lucrările pe tronsonul respectiv vor fi gata până la finalul verii”, a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Peste 105.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore
Peste 105.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea anti-COVID-19 (CNCAV) a (...)
Parlamentul i-a demis pe șefii TVR și Radio România
Parlamentul i-a demis pe șefii TVR și Radio România
Parlamentul a respins, marți, rapoartele de activitatea ale TVR și Radioului Public pe anii 2017, (...)
Olt: Incendiu la etajul şase al unui bloc din Slatina
Olt: Incendiu la etajul şase al unui bloc din Slatina
Pompierii slătineni au fost solicitaţi marţi după-amiază să intervină la stingerea unui incendiu (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY