ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
Săptămâna viitoare vor începe înscrierile pentru concursul de titularizare
     
Săptămâna viitoare vor începe înscrierile pentru concursul de titularizare

Săptămâna viitoare vor începe înscrierile pentru concursul naţional de titularizare. Dosarele se vor depune în perioada 11-17 mai. La nivelul judeţului Dolj urmează să se stabilească centrele pentru înscriere şi depunerea dosarelor. Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor didactice, numit titularizare, va avea loc miercuri, pe 21 iulie 2021, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației. Titularizarea este concursul de angajare în învățământ la care candidații care iau medii peste 7 se pot angaja pe perioadă nedeterminată și cei care iau peste media 5, pe perioadă determinată, dacă există posturi disponibile, scoase la concurs. În Dolj, lista posturilor Rezultatele inițiale vor fi afișate până pe 27 iulie, iar cele finale, după contestații, pe 3 august 2021, potrivit calendarului în lucru la Ministerul Educației. Posturile care vor fi scoase la concurs vor fi afişate pe 10 mai. În Dolj, majoritatea posturilor au fost ocupate la pretransferul titularilor.În perioada 11-17 mai 2021 va avea loc înregistrarea dosarelor de înscriere a candidaților la concursul de ocupare a posturilor didactice sau catedrelor vacante/rezervate, inclusiv pentru absolvenții promoției 2021. Două perioade pentru validarea dosarelor În perioada 12-18 mai 2021 va fi verificarea și avizarea dosarelor candidaților de către comisia judeţeană de organizare și desfășurare a concursului.Conform calendarului naţional în perioadele 19-20 mai 2021,13-16 iulie 2021 pentru absolvenții promoției 2021/absolvenţii 2021 ai programelor de pregătire psihopedagogică oferite de departamentele pentru pregătirea personalului didactic sau departamentele de specialitate cu profil psihopedagogic va fi validarea înscrierii, prin semnătură, de către candidați sau împuterniciții acestora prin procură notarială în original, conform graficului stabilit (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, atrage atenția că noile tulpini ale (...)
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
Spania a ieşit din starea de alertă, iar locuitorii Barcelonei au sărbătorit încheierea stării de (...)
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a anunțat că absolvenţii promoţiei 2021 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY