ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 6 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [5/05/2021]

 
Scandal pentru paza stadionului de atletism
     
Scandal pentru paza stadionului de atletism

Paza stadionului de atletism din Craiova a ajuns motiv de dispută între firmele care asigură astfel de servicii. Procedura de achiziţie a serviciilor de pază a ajuns pe masa Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC). De paza acestui obiectiv s-a ocupat ultima dată firma Fort Security, care a obţinut contractul în februarie, în urma unei licitaţii. Primăria Craiova a mers pe varianta cumpărării directe a serviciilor de pază la „Complex Sportiv Craiova – Stadion de Atletism cu capacitatea de peste 5.000 locuri“ şi a acceptat oferta Fort Security de 13,95 lei/oră (fără TVA). Pentru 64 de zile de contract, municipalitatea urma să plătească suma de 21.427,20 lei (fără TVA) pentru paza non stop a stadionului de atletism. Asta după ce oferta iniţială a celor de la Fort Security, înaintată în ianuarie, nu a fost acceptată de primărie. E drept că prima ofertă depăşea 29.000 de lei, fără TVA. După expirarea termenului din contract, Primăria Craiova a lansat din nou procedura de achiziţie publică a serviciilor de pază a stadionului de atletism. A mers tot pe varianta achiziţiei directe, a postat anunţul în data de 22 aprilie şi a dat tot un termen de cinci zile pentru primirea ofertelor. Valoarea estimată a achiziţiei a fost aceeaşi cu cea din contractul precedent: 13,95 lei/oră (fără TVA). Durata de prestare a serviciilor: de la data semnării contractului până la 31 iulie 2021. Un singur post de pază Municipalitatea susţine că pentru paza permanentă a stadionului de atletism şi a bunurilor materiale din incinta lui este nevoie de un singur post. „Se va crea un dispozitiv compus dintr-un singur post permanent de pază, neînarmat, mobil, cu executarea serviciului în tot perimetrul obiectivului, 7 zile pe săptămână cu program de 24 de ore / zi“, se precizează în caietul de sarcini. Asta ar însemna că pentru paza non (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Primul vaccin optimizat de Moderna neutralizează variantele apărute în Africa de Sud şi Brazilia
Primul vaccin optimizat de Moderna neutralizează variantele apărute în Africa de Sud şi Brazilia
Primul vaccin anti-Covid optimizat pentru variantele apărute în Africa de Sud şi Brazilia le-a (...)
Companii mari de pe piața cărnii de pasăre, vizate de Consiliul Concurenței pentru creșterea prețurilor
Companii mari de pe piața cărnii de pasăre, vizate de Consiliul Concurenței pentru creșterea prețurilor
Consiliul Concurenței a declanșat o investigație ce vizează un posibil comportament (...)
Angajata unui supermarket, înțepată de un scorpion care era într-o ladă de căpşuni
Angajata unui supermarket, înțepată de un scorpion care era într-o ladă de căpşuni
Angajata unui supermarket din Constanţa a fost înțepată de un scorpion care se afla într-o ladă de (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY