ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Gândul [5/05/2021]

 
Zece persoane, între care un copil de 5 ani, în pericol după ce barca în care se aflau s-a dezumflat pe un lac de acumulare (VIDEO)
     
Zece persoane, între care un copil de 5 ani, în pericol după ce barca în care se aflau s-a dezumflat pe un lac de acumulare (VIDEO)

Zece persoane, nouă adulți și un copil de 5 ani, au rămas blocate pe un mal al lacului de acumulare Firiza, din județul Maramureș, după ce barca lor s-a dezumflat, potrivit Inspectoratului pentru Situații de […]

cititi articolul complet în Gândul


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Gândul +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY