ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

B1 Tv [4/05/2021]

 
Emilian Imbri, despre vaccinare: Cred că s-a atins un maxim privind metodele prin care să-i atragi pe reticenți. Virusul a atras atenția asupra unor carențe imense în educația populației (VIDEO)
     
Emilian Imbri, despre vaccinare: Cred că s-a atins un maxim privind metodele prin care să-i atragi pe reticenți. Virusul a atras atenția asupra unor carențe imense în educația populației (VIDEO)

Medicul Emilian Imbri, fost manager al Spitalului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din București, este de părere că s-a ajuns la un maxim al românilor care își doresc să se vaccineze împotriva...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sorin Cîmpeanu: Testarea zilnică a profesorilor nevaccinați nu cred că este o soluție realistă; la intervale mai mari, (...)
Sorin Cîmpeanu: Testarea zilnică a profesorilor nevaccinați nu cred că este o soluție realistă; la intervale mai mari, ar putea fi. Sunt cel puțin 5.000 de teste rapide antigen disponibile în fiecare (...)
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a explicat că există profesori care au contraindicații (...)
Sorin Cîmpeanu: În platforma de vaccinare avem 155.000 de angajați declarați din Învățământ, din care peste 145.000 au (...)
Sorin Cîmpeanu: În platforma de vaccinare avem 155.000 de angajați declarați din Învățământ, din care peste 145.000 au primit și rapelul / Ce se întâmplă cu profesorii care refuză vaccinarea (...)
Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a declarat joi, pentru B1 TV, că în platforma de vaccinare (...)
Sorin Cîmpeanu, despre fondurile pe care Ministerul Educației le-a obținut din PNRR și pentru ce vor fi folosiți banii/ (...)
Sorin Cîmpeanu, despre fondurile pe care Ministerul Educației le-a obținut din PNRR și pentru ce vor fi folosiți banii/ În tot județul Ilfov nu am găsit niciun laborator (...)
Sorin Cîmpeanu a vorbit joi seara, în emisiunea Dosar de Politician, prezentată de Silviu (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY