ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

ProTv [4/05/2021]

 
Se așteaptă aprobarea vaccinului împotriva Covid-19 pentru 12-15 ani! Când se va cere pentru copii între 6 luni și 11 ani?
     
Se așteaptă aprobarea vaccinului împotriva COVID-19 pentru 12-15 ani! Când se va cere pentru copii între 6 luni și 11 ani?

Potrivit CNN, Administrația SUA' pentru Alimente și Medicamente (FDA) este pregătită să autorizeze vaccinul Pfizer / BioNTech împotriva noului coronavirus pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani.

cititi articolul complet în ProTv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: ProTv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY