ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Dobrogea News [4/05/2021]

 
Școala în județul Tulcea: scenariile în care-și desfășoară cursurile fiecare unitate de învățământ
     
Școala în județul Tulcea: scenariile în care-și desfășoară cursurile fiecare unitate de învățământ

În județul Tulcea ȘCOALA va începe astfel: Scenariul unuTOȚI elevii (preșcolarii) din unitatea de învățământ participă la cursuri cu prezență fizică Scenariul doiParticipă fizic la cursuri PREȘCOLARII, ELEVII DIN ÎNVĂȚĂMÂNTUL PRIMAR ȘI ELEVII DIN CLASELE TERMINALE. Anexele cu scenariile aprobate se găsesc în imaginile de mai jos: Anexă – Scenariul unu Anexă – Scenariul doi Școala în județul Tulcea: scenariile în care-și desfășoară cursurile fiecare unitate de învățământ first appeared on DobrogeaNews.

cititi articolul complet în Dobrogea News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Dobrogea News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY