ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Unirea [4/05/2021]

 
Doar 40% din deținuți doresc să se vaccineze anti-Covid-19: „Un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare care desfăşoară activităţi directe cu aceştia”
     
Doar 40% din deținuți doresc să se vaccineze anti-Covid-19: „Un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare care desfăşoară activităţi directe cu aceştia”

Doar 40% din deținuți doresc să se vaccineze anti-Covid-19: „Un real pericol pentru poliţiştii din penitenciare care desfăşoară activităţi directe cu aceştia” Aproximativ 40 de procente din deținuții din închisorile românești doresc să se imunizeze anti-Covid-19. Doar 9.000 de deţinuţi şi-au exprimat dorinţa (...)

cititi articolul complet în Unirea


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Unirea +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY