ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
 

Radio Crazy [4/05/2021]

 
Iti e dor de atmosfera din cluburi? Asculta noua piesa THE CUBE GUYS!
     
Iti e dor de atmosfera din cluburi? Asculta noua piesa THE CUBE GUYS!

Vara a venit parcă mai repede decât ne așteptam, așa că noua piesă de la THE CUBE GUYS împreună cu vocea lui MANDY SMITH ne trimite direct în cele mai exotice vibe-uri. O plajă plină de șezlonguri pe o insulă superbă, câteva cocktail-uri cu umbreluțe și o muzică ambientală antrenantă. Îți sună cunoscut, nu-i așa? Pregătește-ți ochelarii de soare și dă-i play noii piese, intitulate Santhosh. Să nu te sperii dacă vei auzi pași de dans și din vecini, e ceva normal! THE CUBE GUYS este un grup format în 2005 de doi producători italieni de renume – Roberto Intrallazzi și Luca Provera. Deși background-ul lor muzical diferă, dorința lor de a crea și lansa noi producții pe scena cluburilor din întreaga lume a fost cea care i-a unit. Împreună, reușesc să aducă mereu producții fresh, inovatoare, care formează un traseu muzical incredibil pentru cei doi. Îmbinând stiluri diferite – de la house la tech house – Roberto Intrallazzi și Luca Provera se bucură de o comunitate de aproape 300.000 de ascultători lunari pe Spotify. Cel mai cunoscut edit al lor din platformele digitale, Baba O’Riley, a adunat până în acest moment aproximativ 4.500.000 de stream-uri. Păreri?

cititi articolul complet în Radio Crazy


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Radio Crazy +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY