ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 7 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Cea mai bună rată de vaccinare este în Bucureşti, cu peste 30%
     
Cea mai bună rată de vaccinare este în Bucureşti, cu peste 30%

Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, a declarat că cea mai bună rată de vaccinare este în Bucureşti, cu peste 30%. Capitala este urmată de judeţele Cluj, Timiş, Braşov, Sibiu, Constanţa, toate fiind peste media naţională, potrivit news.ro. Valeriu Gheorghiţă a afirmat marţi, într-o conferinţă de presă, că 25.000 de persoane se află înscrise pe lista de aşteptare în platformă, iar cele mai multe sunt în Bucureşti, Mureş şi Cluj. „Sunt peste 25.000 de persoane care se mai regăsesc pe lista de aşteptare“ “În momentul de faţă sunt peste 25.000 de persoane care se mai regăsesc pe lista de aşteptare. Avem cele şase judeţe care au cele mai multe persoane înscrise pe listele de aşteptare, în Bucureşti mai sunt circa 7967 de persoane pe lista de aşteptare, în Mureş aproape 5.000 de persoane, Cluj – peste 3.000 de persoane, Galaţi – aproape 2.000 de persoane, Prahova – 1.400, Argeş – 135 de persoane. „Au fost notificate în total peste 1.777.000 de persoane“ Au fost notificate în total peste 1.777.000 de persoane, prin sms, care au fost înscrise pe listele de aşteptare şi şi-au confirmat programarea 1.333.000 de persoane ceea ce înseamnă un randament al aşteptărilor din listele de aşteptare de circa 75%”, a declarat Valeriu Gheorghiţă, marţi, într-o conferinţă de presă.El a precizat că Bucureşti are cea mai bună rată de acoperire vaccinală, urmat de Cluj, Timiş şi Braşov. “Avem un procent de acoperire vaccinală cu cel puţin o doză de peste 20%“ “Avem un procent de acoperire vaccinală cu cel puţin o doză de peste 20%, 20,33% din populaţia eligibilă care a fost vaccinată cu cel puţin o doză. Avem 11,93% persoane care au fost vaccinate cu o singură doză şi 8,39% persoane care au fost vaccinate cu schema completă cu cele două doze.Avem peste două milioane de persoane care au fost vaccinate cu schemă completă ceea ce înseamnă (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Lucrări în grădină în luna mai
Lucrări în grădină în luna mai
Luna mai ne pregătește pentru sosirea verii și vine, de obicei, cu zile mai calde și mai însorite. (...)
Horoscop
Horoscop
Ai o lungă conversație telefonică cu un partener romantic. Singurul lucru pe care probabil nu îl (...)
COMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI
COMUNICAT DE PRESA PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI
SC MOBIRA PROD SRL anunta finalizarea proiectul cu titlul ” Acesare capital de lucru” proiect  nr (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY