ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 18 mai 2021

 
 

Suceava News [4/05/2021]

 
În județul Suceava sunt peste 11.300 de șomeri
     
În județul Suceava sunt peste 11.300 de șomeri

Pe 31 martie, în județul Suceava erau 11.353 de șomeri, cu 257 în plus comparativ cu sfârșitul lunii februarie. Conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, 4.869 dintre ei primeau indemnizație. Rata șomajului este de 4,90%, fiind cu 1,47% peste media națională. La finele lunii martie, în evidențele ANOFM se aflau aproximativ 291.000 de […] În județul Suceava sunt peste 11.300 de șomeri first appeared on Suceava News Online.

cititi articolul complet în Suceava News


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Sâmbăta aceasta va avea loc evenimentul pilot la exterior, de la Opera Națională București
Sâmbăta aceasta va avea loc evenimentul pilot la exterior, de la Opera Națională București
Ministerul Culturii a prevăzut, în cadrul evenimentelor pilot, și unul care să aibă loc la (...)
Veștile bune de la Campionatul Național de Skandemberg de la Rădăuți continuă. Un alt mare armwrestler a confirmat (...)
Veștile bune de la Campionatul Național de Skandemberg de la Rădăuți continuă. Un alt mare armwrestler a confirmat prezenta la Rădăuți, în perioada 4-6 iunie (...)
Alături de Engin Terzi, și John Brzenk, cel mai bun armwrestler al tuturor timpurilor, va fi (...)
Mirela Elena Adomnicăi: ”Relaxările pentru concedii și petreceri sunt considerate prioritare, educația poate să mai (...)
Mirela Elena Adomnicăi: ”Relaxările pentru concedii și petreceri sunt considerate prioritare, educația poate să mai aștepte! ”România Educată” încotro?”
Deputatul PSD de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a remarcat faptul că în timp ce România este (...)
[Toate articolele din: Suceava News +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY