ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 11 mai 2021

 
 

B1 Tv [4/05/2021]

 
Valeriu Gheorghiță: Medicilor de familie le solicit cât se poate de mult implicarea în campania de vaccinare anti-Covid-19. Mă aștept să participe în număr cât mai mare la acest demers (VIDEO)
     
Valeriu Gheorghiță: Medicilor de familie le solicit cât se poate de mult implicarea în campania de vaccinare anti-COVID-19. Mă aștept să participe în număr cât mai mare la acest demers (VIDEO)

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID-19, a anunțat că a început deja campania de imunizare prin intermediul medicilor de familie. Serul folosit e cel de la Johnson...

cititi articolul complet în B1 Tv


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cristian Ghinea anunţă simplificarea şi îmbunătăţirea MySmis, aplicaţia pentru solicitarea fondurilor (...)
Cristian Ghinea anunţă simplificarea şi îmbunătăţirea MySmis, aplicaţia pentru solicitarea fondurilor europene
Ministrul Priectelor Europene, Cristian Ghinea, anunţă, marţi, că au fost stabilite priorităţile (...)
Asztalos Csaba (CNCD), despre afirmaţiile lui IPS Teodosie referitoare la femei: Nu vom sancţiona interpretări ale (...)
Asztalos Csaba (CNCD), despre afirmaţiile lui IPS Teodosie referitoare la femei: Nu vom sancţiona interpretări ale unei credinţe
Asztalos Csaba, președintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), a (...)
Medic german venit să ajute în România: „Pentru mine e o ruşine că în Europa există locuri unde copiii mor pentru că nu (...)
Medic german venit să ajute în România: „Pentru mine e o ruşine că în Europa există locuri unde copiii mor pentru că nu există personal suficient pentru a-i îngriji”
În România, doar unul din trei copii care ar avea nevoie să fie supuşi unei operaţii pe cord chiar (...)
[Toate articolele din: B1 Tv +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY