ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Craiova: Continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public
     
Craiova: Continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public

Primăria Craiova a anunţat că va continua acțiunea de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, aflate într-o stare avansată de degradare. Astfel, în perioada următoare de pe raza municipiului Craiova vor fi ridicate următoarele autoturisme: 1. Autoturism marca Daewoo Matiz, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.08.HIO, situat pe str. Mareșal Alexandru Averescu, bl. F. 5; 2. Autoturism marca Volkswagen, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.09.DPP, situat pe str. Gen. Constantin Argetoianu, bl. A. 2; 3. Autoturism marca Audi, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.10.MRM, situat pe str. Gogu Constantinescu, bl. G. 3; 4. Autoturism marca Volkswagen, de culoare neagră, cu număr de înmatriculare DJ.28.LLL, situat pe Aleea N. Iorga, bl. A. 58; 5. Autoturism marca Daewoo Matiz, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.06.RLU, situat pe str. Dezrobirii, bl. G. 26; 6. Autoturism marca Mercedes-Benz, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.12.RFY, situat pe str. Dezrobirii, bl. G. 23. 7. Autoturism marca Mercedes-Benz, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare MH.12.STG, situat pe str. Dezrobirii, bl. G. 26; 8. Autoturism marca Dacia, de culoare verde, cu număr de înmatriculare DJ.81.VLD, situat pe str. Păstorului, nr. 2; 9. Autoturism marca Dacia, de culoare galbenă, cu număr de înmatriculare DJ.56.PRE, situat pe str. Dezrobirii, bl. G. 27; 10. Autoturism marca Fiat, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.23.MVA, situat pe Aleea N. Iorga, bl. A. 58; 11. Autoturism marca Seat, de culoare gri, cu număr de înmatriculare DJ.68.ART, situat pe Bld. N. Titulescu, bl. A. 3; 12. Autoturism marca Opel, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.13.GFY, situat pe Bld. N. Titulescu, bl. I. 3; 13. Autoturism marca Volkswagen, de culoare roșie, cu număr de (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Israelul intensifică raidurile aeriene asupra Fâșiei Gaza
Israelul intensifică raidurile aeriene asupra Fâșiei Gaza
Autoritățile israeliene sunt angajate pe două fronturi, intensificând raidurile aeriene împotriva (...)
Evaluarea Națională la clasele a VI-a continuă cu proba de Matematică şi ştiinţele naturii
Evaluarea Națională la clasele a VI-a continuă cu proba de Matematică şi ştiinţele naturii
Au început Evaluările Naționale, după un an de pauză. Primii care trec prin emoțiile testării sunt (...)
România primește o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca
România primește o nouă tranșă de vaccin AstraZeneca
129.600 doze de vaccin Vaxzevria, serul anti-Covid produs de AstraZeneca, vor ajunge joi la (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY