ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Germania raportează o scădere a numărului infectărilor Covid
     
Germania raportează o scădere a numărului infectărilor Covid

Germania raportează că incidenţa cumulată a cazurilor de Covid-19 a înregistrat o scădere constantă timp de şase din ultimele şapte zile. Acest fapt demonstrează că ţara a început să controleze cel de-al treilea val al pandemiei de coronavirus, informează Agerpres. Institutul Robert Koch (RKI) a informat că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 7.534 cazuri de infectare cu noul coronavirus şi 315 decese. Cifrele raportate marţi sunt inferioare celor anunţate luni (9.160) şi celor comunicate marţea trecută (10.976). Astfel, incidenţa cumulată în ultimele şapte zile în ţară a scăzut până la 141,4 cazuri la 100.000 de locuitori, deşi cu diferenţe regionale mari (cinci districte au o incidenţă de peste 300 de cazuri iar unul peste 500). În total, Germania a înregistrat 3.433.516 de cazuri confirmate şi 83.591 de decese asociate Covid-19. La sfârşitul lunii aprilie a fost adoptată „frâna federală de urgenţă” împotriva celui de-al treilea val al pandemiei, un instrument federal ce obligă aplicarea automată a unui pachet de măsuri antipandemie – ce include interdicţia de circulaţie pe timp de noapte – în toate districtele care depăşesc incidenţa de peste 100 de cazuri la 100.000 de locuitori. Pe 8 mai începe relaxarea restricţiilor pentru persoanele vaccinate Totuşi, avansul campaniei de vaccinare a determinat guvernul federal să propună o relaxare a restricţiilor pentru cei vaccinaţi cu ambele doze (circa 9,5 de milioane de persoane) şi cei care s-au vindecat de COVID-19. Astfel, începând de sâmbătă, 8 mai, dacă demersul legislativ va decurge conform estimărilor, persoanele vaccinate nu vor mai avea nevoie, printre altele, de teste negative pentru a avea acces în centrele comerciale neesenţiale şi nici nu vor mai fi obligate să stea în carantină la revenirea în ţară. Potrivit Ministerului Sănătăţii, 28,2% din populaţie (23,5 de milioane (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, atrage atenția că noile tulpini ale (...)
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
Spania a ieşit din starea de alertă, iar locuitorii Barcelonei au sărbătorit încheierea stării de (...)
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a anunțat că absolvenţii promoţiei 2021 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY