ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

Business Magazin [4/05/2021]

 
Câmpeanu: În 1.124 de localităţi rata de infectare e peste 1 la mie. Şcoala începe online
     
Câmpeanu: În 1.124 de localităţi rata de infectare e peste 1 la mie. Şcoala începe online

Ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu a declarat marţi că elevii din 1.124 de localităţi, în care rata de infectare este de peste 1 la mie, vor începe miercuri şcoala în sistem online, cu excepţia celor din învăţământul primar, a celor din grădiniţe şi a celor din clasele terminale.

cititi articolul complet în Business Magazin


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Cîţu a numit un nou şef al Poliţiei Române. Cine este omul care preia funcţia
Cîţu a numit un nou şef al Poliţiei Române. Cine este omul care preia funcţia
Noul şef al Poliţiei Române este chestorul Benone-Marian Matei, numirea fiind făcută, joi, de (...)
Bancherii continuă să părăsească Londra pe măsură ce numărul relocărilor generate de Brexit continuă să crească. Care este (...)
Bancherii continuă să părăsească Londra pe măsură ce numărul relocărilor generate de Brexit continuă să crească. Care este capitala europeană care profită cel mai mult de această (...)
Povestea omului de afaceri Mohammad Murad. Cât de greu i-a fost să facă afaceri în România şi cum i-a distrus un primar (...)
Povestea omului de afaceri Mohammad Murad. Cât de greu i-a fost să facă afaceri în România şi cum i-a distrus un primar toată terasa, aruncându-i toate scaunele şi mesele în (...)
[Toate articolele din: Business Magazin +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY