ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

HotNews [4/05/2021]

 
FOTO Remușcări de pandemie? Will Smith declară că este în cea mai proastă condiție fizică din viața sa / Cum arată acum actorul din "Men in Black"
     
FOTO Remușcări de pandemie? Will Smith declară că este în cea mai proastă condiție fizică din viața sa / Cum arată acum actorul din "Men in Black"

Actorul american Will Smith a fost într-o condiție fizică de excepție pentru multe din rolurile pe care le-a interpretat, printre acestea numărându-se un boxer legendar în "Ali", un supraviețuitor singuratic în "I Am Legend" și un antagonist în "Suicide Squad", scrie Insider.

cititi articolul complet în HotNews


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: HotNews +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY