ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 14 mai 2021

 
 

Descopera [4/05/2021]

 
Primele electronice printate și complet reciclabile din lume au fost create de ingineri
     
Primele electronice printate și complet reciclabile din lume au fost create de ingineri

Inginerii de la Universitatea americană Duke au dezvoltat primele electronice complet reciclabile din lume. Prin demonstrarea unei componente complexe și cruciale de computer, tranzistorul, create cu ajutorul a trei cerneluri bazate pe carbon, cercetătorii speră […] Articolul Primele electronice printate și complet reciclabile din lume au fost create de ingineri apare prima dată în Descopera.

cititi articolul complet în Descopera


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: Descopera +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY