ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 10 mai 2021

 
 

Gazeta de Sud [4/05/2021]

 
Finala Europa League se va disputa cu spectatori. Vezi câţi fani vor putea asista!
     
Finala Europa League se va disputa cu spectatori. Vezi câţi fani vor putea asista!

Până la 9.500 de spectatori vor putea asista pe 26 mai la finala Europa League de la Gdansk, după ce autorităţile poloneze şi-au dat acordul pentru 25% din public, a anunţat UEFA, odată cu deschiderea vânzării biletelor, informează Agerpres. „Suporterii veniţi din străinătate vor trebui să se conformeze restricţiilor şi exigenţelor de intrare pe teritoriu“ în vigoare la data finalei, întrucât „nicio excepţie nu va fi acordată“, a avertizat instanţa europeană. Pe data de 31 martie, UEFA a ridicat interdicţia de stadion pentru suporterii aflaţi în deplasare începând cu „finalele competiţiilor de cluburi“, pentru fanii finalistelor să poată asista la ultimul act din Europa League, respectiv Liga Campionilor (29 mai la Istanbul). În practică, „accesul pe stadion va fi acordat conform legislaţiei locale“, care urmează să fie precizat în „această săptămână“ şi „poate include necesitatea de a prezenta o dovadă a vaccinării sau un rezultat negativ la Covid-19“, adaugă instanţa. UEFA a acordat „2.000 de bilete fiecărei echipe şi pune la vânzare alte 2.000 pe site-ul său până vineri la ora 12:00 GMT, cu preţuri cuprinse între 40 şi 130 de euro. Cele 1.500 de bilete restante vor merge către comitetul local de organizare, UEFA, federaţii, parteneri comerciali şi difuzori“. „Biletele nu vor fi vândute conform principiului primul venit, primul servit. În loc de aceasta, o tragere la sorţi va fi organizată odată ce perioada de candidatură se va încheia“, mai precizează forul continental, care va rambursa tichetele dacă cererea este redusă. Finalistele Europa League vor fi cunoscute după returul semifinalelor de joi. În tur, Manchester United a trecut cu 6-2 de AS Roma, în timp ce Villareal a învins-o pe Arsenal cu 2-1. Citeşte şi: EXCLUSIV / Ciri Mayer pregăteşte lansarea cântecului „Aşa e la (...)

cititi articolul complet în Gazeta de Sud


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Andrei Baciu: Noile tulpini nu feresc pe nimeni de boală, însă avem avantajul vaccinului la îndemână
Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, atrage atenția că noile tulpini ale (...)
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
(VIDEO) A început fiesta în Spania! S-a ieșit din starea de alertă
Spania a ieşit din starea de alertă, iar locuitorii Barcelonei au sărbătorit încheierea stării de (...)
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
În atenţia absolvenţilor promoţiei 2021! Înregistrarea în evidențele AJOFM
Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea a anunțat că absolvenţii promoţiei 2021 (...)
[Toate articolele din: Gazeta de Sud +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY