ZIAR.COM : toată presa online . ziare, știri și video de ultimă oră
 
   
ZIAR.COM : ziare si stiri. Ce ziar doriti ?

ZIARE | STIRI | TV 13 mai 2021

 
 

News Buzău [4/05/2021]

 
Valea Jiului victimizata de Uniunea Europeana
     
Valea Jiului victimizata de Uniunea Europeana

Valea Jiului e o victimă a politicii climatice a UE și a politicienilor indiferenți (ori incompetenți) ai României. Închiderea minelor din Valea Jiului nu este o chestiune trivială. Este una cât se poate de serioasă, pe care politicienii României caută să o mușamalizeze așa cum se face de obicei: indemnizații bănești minerilor concediați, pentru o vreme. Zâmbesc când discută subiectul și nu se văd regrete pe fețele lor. Concedierea minerilor va avea consecințe nefaste. Starea lor de depresie se va generaliza și va afecta viețile a zeci de mii de oameni și a familiilor lor. Va produce dislocații și efecte negative masive. Pentru a realiza consecințele extreme și vătămătoare a închiderii minelor asupra minerilor și familiilor lor, vă sugeram lecturarea cărții lui JD Vance, Hillbilly Elegy.

cititi articolul complet în News Buzău


  PUBLICITATE (daca politic, nu reprezinta pozitia Ziar.com):Trimite Email  
 
[Toate articolele din: News Buzău +++]
 


|  Stabiliti un link   |  Trimite Email     RSS
ZIAR.COM : toata presa online . portal de ziare romanesti si stiri de ultima ora

Ziar.com indexează publicații diverse, ziare și reviste cu poziții diferite, existente independent online. Ideile și comentariile exprimate în aceste articole nu reflectează opiniile portalului Ziar.com și nu pot fi imputate acestuia. Pentru orice informație complementară sau reclamație cu privire la conținut, consultați direct ziarele relevante – sursa este întotdeauna indicată, cu un link spre articolul de origină, sau pagina facebook corespunzătoare pentru comentariile cititorilor.

Publicare, realizare si gazduire web : DIRECTWAY. Toate drepturile rezervate, reproducerea interzisa - Copyright © 1996-2020 DIRECTWAY